Våra kunder och produktleverantörer

PROJEKTEXEMPEL

Fogning och glasmontering


Grunden i FP Glas & Fog ligger i glasmontering och fogning för att skapa högkvalitativa lösningar för våra kunder. Vår långa erfarenhet av fogning ger oss möjligheten att erbjuda er kunder den bästa möjliga upplevelsen av oss som företag. 

Glasmontering

Fogning 

Material


Vid montering av glaspartier och dörrar så använder vi oss av våra noggrant utvalada produktleverantörer där vi ser att produkterna levererar upp till våra och kundernas förväntning.


Våra val av material är väl genomtänkta och följer vår miljöpolicy och hållbarhetstänk noggrannt. Rope Access

Dörrmontering

Kvalifikationer


Vi utför våra arbeten på ett kvalificerat och säkert sätt där vi genomgått en rad olika utbildningar hos bland annat Jockes säkerhetsutbildningar som är en lokal samarbetspartner.


Med hjälp av arbetssättet Rope Access har vi kunnat utföra jobb med extra kvalifikationer och med en garanti av säkerhet gentemot kund. Samtliga medarbetare hos FP Glas & Fog är auktoriserade med rätt utbildning. 

Rope Access och Montage 


Rope Access är lösningen för reparationer, montage och underhåll på hög höjd eller svåråtkomliga platser. För oss är det viktigt att med förtroende leverera arbetet på ett säkert och effektivt sätt.

Hos FP Glas & Fog säkerställer vi montering av fönster, dörrar och andra invändiga- och utvändiga partier med optimal funktion och korrekt montering. 

Inredning


Vi erbjuder även våra kunder snygga och smarta inredningsdesigner som exempelvis glashyllor, avskiljningsväggar, räcken och stänkskydd i kök i valfri lack. Vi skräddarsyr projektet utefter era önskemål och tar fram den ultimata lösningen. Vänligen kontakta oss för mer information kring vårat inredningssortiment. 

Nordic Frame

Inredning 

Nordic Frame


Vi utför jobb och monteringar med hjälp av Nordic Frames profilsystem för dörrar och fasta glas. Det är produkter och material med kvaliteter och med anpassning efter konsumenten. Nordic Frames profilsystem anpassar sig efter dels offentliga sektorer, men också i privata miljöer. 


VI KAN HJÄLPA DIG