VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

Fogning

Fogning utgör grunden i bolaget och vi brinner för att skapa lösningar av hög kvalitet. Vi fogar allt från kök, badrum och fönster till byggelement med mer. Vi har lång erfarenhet av fogning och arbetar i enlighet med anvisningar för MTK vilket kvalitetssäkrar utfört arbete.

Ljudtätning

Vi utför ljudtätningar för att förebygga spridning av ljud, resonans och buller mellan olika rum. Vi hjälper dig med ljudtätningar av lokaler som förhörsrum, konferensrum eller hotellrum mm.

Montage

Vi erbjuder montering av fönster och dörrar samt andra invändiga- och utvändiga partier. Genom att låta oss montera dina fönster och dörrar säkerställer du optimal funktion och att arbetet utförs korrekt.

Brandtätning/Brandfogning

Vi arbetar dagligen med att förhindra eldars snabba spridning. Vi erbjuder säker brandtätning och brandfogning som brandskyddar din fastighet. Genom att investera i säker brandfogning höjer du säkerheten för fastigheten och förhindrar oväntade kostnader i framtiden. 

Glasreparationer

FP Glas & Fog AB är en glasmästare som hjälper både företag och privatpersoner med olika typer av glasreparationer. Vi tar oss an uppdrag i hela Göteborgsområdet såsom Göteborg, Mölndal, Partille och övriga Västra Götaland.

Byte av isolerglas

Istället för att köpa nya fönster kan man relativt enkelt endast byta ut isolerglasen i  fönstren men ändå få  en bättre energibesparing. Vi är experter på att byta fönster och du får gärna kontakta oss för att rådgöra kring val av fönster och material.

Rope Access

Arbetsmetoden som kallas för industriellt reparbete eller på engelska Rope Access är lösningen vid arbeten på hög höjd eller svåråtkomlinga platser. Samtliga av våra skickliga hantverkare är auktoriserade för reparbete vilket gör att vi kan erbjuda säkert arbete och underhåll på hög höjd.

Inredning och speglar

Här erbjuder vi alla typer av inredningsglas som exempelvis glashyllor, dusch-/bastuglas, räcken och stänkskydd m.m. Vid frågor om vårt inredningssortiment är du välkommen att kontakta oss.

Material

Vi erbjuder försäljning av fogmaterial med leverans till aktuella arbetsplatser i Göteborg med omnejd både för privatpersoner och företag. Har du frågor om vårt sortiment är du välkommen att höra av dig.

KONTAKTA OSS NU FÖR EN GRATIS OFFERT PÅ DITT PROJEKT